Termes d’ús

La Web de POTRIES #musicfest té com a finalitat la realització anual del festival d’aquest nom i la promoció, foment i realització d’altres manifestacions i activitats de difusió musical complementàries del Festival.

L’Ajuntament de Potries és el titular dels drets de propietat intel·lectual sobre les imatges, logotips, textos i dissenys o de qualsevol altre contingut o element d’aquest web.

En cas de no ser el titular, l’Ajuntament de Potries disposa dels permisos necessaris per a la utilització dels mateixos. Queda prohibida la seua reproducció, distribució, comercialització, transformació de qualsevol tipus sense consentiment per escrit per part dels responsables de l’Ajuntament de Potries.

L’Ajuntament de Potries rebutja la responsabilitat que es derive de la mala utilització dels continguts i es reserva el dret a realitzar les modificacions (eliminació o restricció total o parcial) de continguts que crega oportunes sense previ avís.

L’Ajuntament de Potries no es responsabilitza dels continguts que s’ofereixen mitjançant enllaços a pàgines de tercers o qualsevol referència externa a un altre lloc d’informació. Són referències merament informatives.

L’Ajuntament de Potries no es responsabilitza de qualsevol conseqüència directa o indirecta que puga ocasionar l’exactitud dels continguts publicats a la web.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close