Suena Barro

Dissabte 17-ago, 13:00 h.

CONCERT 5: “SUENA BARRO”

A la Cassoleria Àngel Domínguez. (aforament limitat amb entrada).

La Terrisseria d’Àngel Domínguez constitueix l’últim testimoni de la important activitat terrissera que durant segles es va desenvolupar al municipi, d’una manera de viure i treballar que forma una part fonamental del llegat cultural dels nostres avantpassats. Es tracta d’un edifici característic de l’arquitectura popular urbana a la nostra comarca, construït probablement a finals del segle XVIII, amb la singularitat de conservar intacte un taller artesanal associat a l’habitatge.

.- Proposta musical: “Suena Barro”

El projecte “Suena barro” és una orquestra amb instruments realitzats en ceràmica.

Hernán Darío Vargas, músic i ceramista argentí, es dedica a la construcció, experimentació i execució d’instruments musicals fets en ceràmica des de fa més de 14 anys. Durant aquest recorregut va tenir l’oportunitat de conèixer una gran quantitat de músics, luthiers, ceramistes i realitzadors que van reforçar aquest encreuament transdiciplinar d’oficis.

Un concert únic de sons i composicions lúdiques la base del qual seran instruments de ceràmica, construïts i dissenyats per Hernán Vargas, en la mateixa Cambra del Museu Cassoleria Àngel Domínguez, envoltat de peces ceràmiques de més de 1.000 anys d’història.

També es realitzarà una demostració de tècnica d’execució i triggejat amb apps i loops que permetran complementar l’exploració, experimentació i expansió de les possibilitats sonores i d’encaix.

 

Com sona “Suena Barro”

 

Comprar Entrada (en breu)

 

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close