Liverpool String Quartet & Ausiàs Garrigós

Diumenge 18-ago, 13:00 h.

CONCERT 6: LIVERPOOL STRING QUARTET & AUSIÀS GARRIGÓS.

A l’Església dels Sants Joans. Entrada lliure

LIVERPOOL STRING QUARTET

Fundat el 2010, el Liverpool String Quartet està format per músics clàssics de més alt nivell. Col·lectivament, van estudiar alguns dels establiments musicals més prestigiosos del món, inclosa l’Escola de Música i Drama de Guildhall a Londres, el Conservatori de Música de València, el Royal Northern College of Music de Manchester, la Universitat de Manitoba a Canadà i Reial Acadèmia de Música de Londres, i actualment són membres o col·laboren regularment amb l’Orquestra Filharmònica Royal Liverpool, així com moltes altres orquestres a Anglaterra i Espanya.

MÚSIC CONVIDAT: AUSIÀS GARRIGÒS

Ausiàs Garrigós Morant, nascut a Potries (València), va estudiar al Conservatori Superior de Castelló amb el professor Juan Esteban Romero, rebent classes també de Javier Ros (clarinet baix) i Johannes Peitz.ausias

Continua la seua formació a la Guildhall Schoof of Music & Drama de Londres on estudia un Master d’estudis orquestrals amb professors com Andrew Marriner, Julian Farrell, Andrew Webster, James Burke i clarinet baix amb Lorenzo Iosco. Actualment imparteix classes de clarinet baix al mateix centre.

Des del 2018 és clarinet baix de la Royal Liverpool Philharmonic Orchestra, i col.labora freqüentment amb orquestres com la BBC Symphony Orchestra, Royal Philharmonic Orchestra, Bournemouth Symphony Orchestra, i la London Symphony Orchestra.

Ausiàs és membre creador de NASduo, un grup format per clarinet baix i percussió. També és clarinetista del grup contemporani Riot Ensemble (Londres) i d’Stargaze (Holanda), que actuen a alguns dels festivals internacionals més important de música nova. Actualment, és també el director artístic del Potries #musifest.

Com sona Liverpool String Quartet

ENTRADA LLIURE

 —————————————————————————————————————–

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close