Javier Vercher Trio

Divendres 16-ago, a les 23:00 h.

CONCERT 3: JAVIER VERCHER TRIO

A la Plaça del País Valencià (entrada gratuïta)

El saxofonista Javier Vercher és un dels millors músics d’aquest país. Encara que nascut a Madrid, ha viscut de molt curta infància a la Comunitat Valenciana. Després del seu pas per Berklee va fixar la seva residència a Nova York, on va conèixer a músics de l’escena local com Lionel Loueke, Henry Cole, Ferenc Nemeth o RJ Miller, i també amb Brannen Tremp i Chris Higgins, amb qui va formar un trio.

El jove saxofonista valencià va tirar la porta del jazz nacional el 2003, quan va publicar el seu primer disc en Fresh Sound, Introducing The Javier Vercher Trio, en alineació de trio i al costat ni més ni menys que a un -per llavors- desconegut Robert Glasper i Bob Moses. Vercher tenia gana d’experiències i coneixements i va decidir instal·lar-se a Nova York, on de seguida es va fer un merescut lloc a la ciutat i va començar a ser sol·licitat per jazzistes com com Lionel Loueke, Henry Cole, Ferenc Nemeth, Brannen Tremp i Chris Higgins, amb els quals va formar banda.

Com sona Javier Vercher Trio

Al seu retorn al nostre país ha signat èxits com el recent homenatge a Frank Zappa liderat pel seu paisà, amic i mestre Perico Sambeat o altres produccions discogràfiques com la d’Ales Cesarini Nyabinghi, Miquel Asensio Senda Nova, bandes sonores per als documentals com: Guastavino, El arquitecto de Nueva York (RTVE) i Josep Renau El arte en peligro (RTVE).

22h.- “GUST A JAZZ”. Al Bar La Plaça.

Sopar amb plats típics del municipi de Potries. Reserves al telf. 96 280 12 20.

 

Entrada Lliure

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close