Gatos Revoltosos Gypsy Jazz

Divendres 17-ago, 21h.- CONCERT 1: “GATOS REVOLTOSOS GYPSY QUARTET”

A l’Auditori natural “Ermita, Parc Forestal Comunitari” (aforament limitat amb entrada)

L’Auditori Natural de l’Ermita, PFC és un projecte engegat pel Col.lectiu Nostra Terra, amb l’ajuda directa i indirecta de gran part del veïnat de Potries. Una zona d’esplai on s’han fet activitats culturals com poesia, monòlegs, concerts de silenci, música en directe, etc.

Amb aquest projecte s’ha recuperat un magnífic espai tan significatiu per al poble. Un projecte de Reforestació, d’Educació Ambiental i de Pau; on la natura, l’educació i l’espiritualitat del lloc, van agafades de la mà.

.- Proposta musical amb el grup: “GATOS REVOLTOSOS GYPSY QUARTET” 

El jazz-manouche o gipsy-jazz és un corrent derivat del jazz que apareix al període d’entreguerres principalment al nord de França i al sud de Bèlgica, on el seu principal exponent va ser Django Reinhart.

Gatos-Revoltosos-02
Gatos Revoltosos Gypsy jazz

Gatos Revoltosos fan sonar un jazz passat pel seu particular filtre amb influències no sols jazz manouche, sinó també rock, amb sò mediterrani, pop, balkan. El seu repertori inclou composicions  clàssiques i temes propis que van des d’una balada lenta i espessa amb sonoritats zíngares, fins a altres a 320 la negra amb improvisacions coloristes i vertiginoses.

Els membres de la formació són: Gerard Vercher (saxo tenor), David Garzinsky (Guitarra elèctrica), Camilo González (Guitarra acústica) i  Tonete “Capitán” Wilson (Contrabaix).

Gatos-Revoltosos-01.jpg

Com sonen

 

Comprar Entrada

 

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close