Besarabia

Dijous 15-ago, 21h

CONCERT 1: “BESARABIA”

A l’Auditori natural “Ermita, Parc Forestal Comunitari” (aforament limitat amb entrada)

L’Auditori Natural de l’Ermita, PFC és un projecte engegat pel Col.lectiu Nostra Terra, amb l’ajuda directa i indirecta de gran part del veïnat de Potries. Una zona d’esplai on s’han fet activitats culturals com poesia, monòlegs, concerts de silenci, música en directe, etc.

Amb aquest projecte s’ha recuperat un magnífic espai tan significatiu per al poble. Un projecte de Reforestació, d’Educació Ambiental i de Pau; on la natura, l’educació i l’espiritualitat del lloc, van agafades de la mà.

.- Proposta musical amb el grup: “BESARABIA” 

Besarabia es va formar en 2013 quan tres músics professionals (Heidi Erbrich, Eva Domingo i Jaume Pallardó) amb diferents orígens i estils es van reunir a València per a donar forma a un conjunt que proposa un viatge a través de la gran varietat de música dels Balcans, terra de confluència de tots els pobles que al llarg dels segles han viatjat d’orient a occident.

En el seu treball han desenvolupat un estil molt peculiar en què combinen cançons tradicionals amb les seues pròpies composicions en les quals es fusiona el so balcànic i mediterrani amb lletres valencianes i elements més moderns com el jazz, el flamenc, etc.

Besarabia ha participat en nombrosos festivals d’Espanya i ha sigut premiat en els concursos Burgos Arrel i Evolució, i Urdufolk (2016).

 

Com sonen

 

Comprar Entrada (en breu)

 

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close