Excursió Musical

Dissabte 18-ago, 9:00 h.- CONCERT 2EXCURSIÓ MUSICAL PER LA RUTA DE L’AIGUA 

Entrada lliure – Eixida des de la pç. Ajuntament

No et perdis un esdeveniment innovador. Passeja amb els nostres músics seguint la descripció sonora de compositors dels sentiments que genera el transcurs de l’aigua. La caminada de dues hores a peu es fragmenta amb parades per escoltar cada vegada un moviment, en llocs com el Partidor d’Aigües de la Casa Fosca o el de la Casa Clara. Música, aigua i natura en perfecta harmonia.

1

Per a l’excursió musical hi hauran tres actuacions:

.- 1a parada al partidor d’aigües de la Casa Fosca

2776-02-reduit

Amb l’actuació de Joan Peiró, que interpretarà una obra per a guitarra, amb la temàtica aigua.

La seua música ha estat modelada pel ritme de guitarristes gitanos com Angelo Debarre i guitarristes flamencs com Tomatito, les melodies de compositors clàssics com Debussy, J.S. Bach i Manuel de Falla i les harmonies de Jim Hall i Bill Evans. Va estudiar tot això sense oblidar les seues arrels: les tradicionals bandes de vent de València, ‘les albaes’ i els sons dels ocells en els camps de tarongers.

(escoltar a Joan Peiró)

.- 2a parada al “Potries té platja”

89d027e2-9738-48a3-9ec1-542527826fbf

Amb l’actuació de NAS Duo, un duo de clarinet baix i percussió creat el 2008, amb seu a Londres.

El seu treball es centra principalment en la música contemporània, encarregant i tocant peces noves per a aquesta combinació inusual. La innovació i els interessos de recerca els porten a col·laborar amb altres disciplines artístiques com la dansa contemporània, els artistes audiovisuals i, principalment, el procés electrònic.

NASduo ha aparegut en llocs i festivals com Wigmore Hall, St Martin the Fields, St John Smith Square, València International Performance Academy, Listenpony i Nonclassical.

(escoltar a NAS Duo)

.- 3a parada al partidor d’aigües de la Casa Clara

2792-02-reduit

Amb l’actuació de Bartosz Glowacki, membre de Deco Ensemble, solista internacional i guanyador dels més prestigiosos concursos d’acordió.

Bartosz Glowacki és una de les principals llums d’una nova generació d’acordionistes. El seu objectiu artístic és millorar la consciència de l’acordió a la música clàssica, així com desenvolupar un nou repertori per al seu instrument.

Com a solista ha actuat en moltes sales de concerts de prestigi, per exemple, The Wigmore Hall, The Royal Festival Hall, The Purcell Room, Salle Cortot, The Colston Hall, Studio SI of The Polish National Radio Station, i molts altres. Ha estrenat composicions de Luke Bedford, Richard Causton, Richard Ayres, Christopher Austin, Maciej Zimka, Marko Nikodijevic, Diana Burrell i Johannes Schöllhorn. A més de ser solista, Bartosz és un músic de cambra extremadament actiu.

 

(escoltar a Bartosz Glowacki)

 

Més info sobre la Ruta de l’Aigua:

Què és la Ruta de l’Aigua, al seu pas per Potries

ENTRADA LLIURE

 —————————————————————————————————————–

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close