C.Soler + Deco Ensemble + Sona a Bonítol

Dissabte 18-ago, a partir de les 19:00 h

Al Molí Canyar (aforament limitat amb entrada)

MOLÍ CANYAR. L’ENCANT D’UN EDIFICI AMB MÉS DE 500 D’ANYS D’HISTÒRIA.

El Restaurant Molí Canyar es troba en un antic molí l’origen es remunta a finals del segle XV i que va pertànyer a la coneguda família Aynat. Al llarg dels seus gairebé cinc-cents anys d’existència va arribar a convertir-se en un dels molins més importants de la comarca de la Safor. El cessament de l’activitat i el seu posterior abandonament el van portar a un estat ruïnós que amenaçava la seua completa desaparició.

Afortunadament, a mitjans de la passada dècada, l’actual propietari compra l’edifici i procedeix a una escrupolosa i acurada restauració respectant al màxim tots els elements originals aconseguint conservar allò de més valor històric.
Gràcies a totes aquestes actuacions han arribat fins als nostres dies les façanes, parets, bigues i una bona part de la maquinària primigènia.

19:00 h.- FORMACIÓ MUSICAL AMB CRISTÓBAL SOLER.

Breu curriculum: Cristóbal Soler: Director Musical i Director Titular de la Zarzuela Teatre Líric Nacional, 2010-15; Principal director convidat i Director Associat de l’Orquestra Simfònica de Navarra; President de l’AESDO (Associació Espanyola de Directors d’Orquestra).

Considerat un dels directors més importants de la seua generació, Cristóbal Soler ha establert una carrera exitosa, realitzant un extens repertori d’òpera i produccions simfòniques. Ell sempre ha rebut excel·lents crítiques que posen l’accent en el seu carisma i interpretació, així com una tècnica de direcció precisa i consolidada. Aquest és el resultat d’una formació sòlida i rigorosa a Viena durant una dècada, de la mà de grans directors com Harnoncourt, Sawallisch, Prêtre, Vladimir Fedoseyev o Mariss Jansons.

 

21:00 h.- CONCERT 4: DECO ENSEMBLE

El conjunt instrumental Deco Ensemble, format el 2013, ha estat descrit com un ensemble ‘excepcional’ ‘del més alt calibre’, ‘amb veu ferma i pròpia’.

Els seus atrevits programes i les seues virtuoses actuacions despleguen una extraordinària creativitat i envergadura. En ells s’aprecia una combinació eclèctica i acolorida d’obres mestres del tango i joies menys habituals. Riques en harmonies commovedores, ritmes enèrgics i ornamentacions elaborades, les obres interpretades van des d’Astor Piazzolla fins a l’avantguarda i procedeixen de tots els racons del món.

L’ensemble ha realitzat gires per tot Europa. Les actuacions més destacades de la temporada passada van incloure aforaments complets a Londres, Manchester, Glasgow, Brighton, York, Bristol, Brussel·les, Bratislava, Estrasburg, Roma i Varsòvia. També vaga destacar les aparicions al Wigmore Hall, la Purcell Room, el Colston Hall, els festivals d’Harwich i Oundle i el Norfolk and Norwich Festival. Els compromisos per a la present temporada engloben recitals a la Filharmònica de Varsòvia, al Royal Albert Hall, i portaran al quintet fins a Azerbaidjan.

DecoEnsemble-01.jpg

Com sona Deco Ensemble

 

22h.- “SONA A BONÍTOL”. Al Molí Canyar

Sopar amb un dels plats típics i delicatessen del municipi de Potries, el Bonítol al Forn.

Comprar Entrada C.Soler + Deco Ensemble + Sopar

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close